Welkom op de website van Stuart Werkbladen!

Beste bezoeker,
Welkom op de website van StuArt Werkbladen. Sinds 2002 actief in het produceren en leveren van terrazzo en betonnen producten.
Wij presenteren u met gepaste trots onze nieuwe website.
Hierop vindt u het een en ander aan informatie en afbeeldingen van terrazzo en betonnen producten.
Ook is er de mogelijkheid om terrazzo en betonnen aanrechtbladen ter plekke te laten produceren, met als voordeel een naadloos aanrechtblad.
U kunt ook bij ons terecht voor restaureren van terrazzo vloeren of voor het leggen van nieuwe terrazzo vloeren.
Bij vragen aarzel niet om te bellen of e-mailen.

Met vriendelijke groet,

Het StuArt Werkbladen team


 

Beton en Terrazzo

 

BETON
De betonnen aanrechtbladen van StuArt Werkbladen zijn van hoogwaardig  licht gewicht beton.
Door het unieke productie proces van de betonnen aanrechtbladen zijn wij in staat u een blad te leveren die 65% lichter zijn dan de traditionele gegoten betonen bladen. Dit zonder de sterkte van het blad te verliezen.
De aanrechtbladen zijn ook in diverse diktes leverbaar. Alle betonnen aanrechtbladen zijn op maat gemaakt. Dit maakt ons product zeer aantrekkelijk van wegen de montage vriendelijkheid en dat de uitstraling niet verloren gaat.Ook is er een mogelijkheid indien gewenst om het blad ter plekke te storten.

 


Beton en Terrazzo 

 

TERRAZZO

De terrazzo aanrechtbladen van StuArt Werkbladen worden in een werkplaats geproduceerd. Hier zijn de omstandigheden ideaal voor het fabriceren en bewerken van het product. Hier kunnen alle vormen en maten gerealiseerd worden. Terrazzo is een handgemaakt product die eerst in een mal gegoten wordt. Na het uitharding proces wordt het blad afgeslepen. Van een opstaande rand aan de achterkant tot een traditionele afwatering bij het spoelbak.Terrazzo is een veelzijdig product met vele toepassingen. Van aanrechtblad tot keuken- of badkamervloer terrazzo is veelzijdig met een uniek uitstraling.